to simple ;D
yang haq.

yang haq.

selalu org amek gambar satu badan gini pastu letak short form-nye #OOTD 
tp aku tak tahu ape kejadah nye ootd itu kahkahkah .

selalu org amek gambar satu badan gini pastu letak short form-nye #OOTD
tp aku tak tahu ape kejadah nye ootd itu kahkahkah .

saya suka bergambar,
dan dia
selalu dipaksa, terpaksa lalu rela untuk bergambar dengan saya .
thanks abg sebab tak jemu2 melayan perangai kanak2 sy ni .hehe me love you much !

saya suka bergambar,
dan dia
selalu dipaksa, terpaksa lalu rela untuk bergambar dengan saya .
thanks abg sebab tak jemu2 melayan perangai kanak2 sy ni .hehe me love you much !

then its time to go home .
bye #PortDickson !
we’ll come again :)

then its time to go home .
bye #PortDickson !
we’ll come again :)

finally, our last activity at #PortDickson .

#BananaBoat ! at #PantaiCahaya :)
#friendsfamily #NewYear #vacation

finally, our last activity at #PortDickson .

#BananaBoat ! at #PantaiCahaya :)
#friendsfamily #NewYear #vacation

hubby offer eskem tepi pantai .hehew we love icecream ! yummehh thanks hubby :)

hubby offer eskem tepi pantai .hehew we love icecream ! yummehh thanks hubby :)

kekanak rebina kat belakang tu riuhh betul taw :) 
#PortDickson #PantaiTakTahuNama  dah tahu nama dia #PantaiCahaya #Newyear #vacation

kekanak rebina kat belakang tu riuhh betul taw :)
#PortDickson #PantaiTakTahuNama dah tahu nama dia #PantaiCahaya #Newyear #vacation

perempuan ni excited sungguh nak mandi pantai siap pakai sekert taw kihkihkih 

okay im admitting one secret,
this is my FIRST TIME EVER jejak #PortDickson ! hahahhaa 20tahun (+1) hidup pun ni kali pertama memang kelakar kahkahkah maunya tak jakun aku kat sini hehehew

perempuan ni excited sungguh nak mandi pantai siap pakai sekert taw kihkihkih

okay im admitting one secret,
this is my FIRST TIME EVER jejak #PortDickson ! hahahhaa 20tahun (+1) hidup pun ni kali pertama memang kelakar kahkahkah maunya tak jakun aku kat sini hehehew

drama swasta tepi pantai bikin ungun api .
with hubby saye wehhee

drama swasta tepi pantai bikin ungun api .
with hubby saye wehhee

love this pixi so much !
 tetiba malam semalam jadi retis kejap sebab one of myhubby punya member dengan berbesar hati suruh kitorg jalan tepi air sbb dia nak tangkapkan gambar .
kihkihkih sweet sangat 
thanks kawan :’)

#PortDickson #NewYear #vacation

love this pixi so much !
tetiba malam semalam jadi retis kejap sebab one of myhubby punya member dengan berbesar hati suruh kitorg jalan tepi air sbb dia nak tangkapkan gambar .
kihkihkih sweet sangat
thanks kawan :’)

#PortDickson #NewYear #vacation

#BayuBeachResort 
so len kali kalau nak g #PortDickson  lagi tamo dah duk sini .tidak mesra pelanggan langsung .bilik kecik, paip dh reput, perabut semua dh lama tinggal masa nak roboh jer .tilam jangan kata lh, cadar mcm 10tahun punya ! 
tp bersyukur sbb bukan duit aku kihkihkih

#BayuBeachResort
so len kali kalau nak g #PortDickson lagi tamo dah duk sini .tidak mesra pelanggan langsung .bilik kecik, paip dh reput, perabut semua dh lama tinggal masa nak roboh jer .tilam jangan kata lh, cadar mcm 10tahun punya !
tp bersyukur sbb bukan duit aku kihkihkih

di tepi pantai yang indahhhh~~~
#PortDickson #NewYear #vacation #PantaiTakTahuNama #Wahahaha

di tepi pantai yang indahhhh~~~
#PortDickson #NewYear #vacation #PantaiTakTahuNama #Wahahaha

semalam punya cerita .
pukul 2pagi buat gila nak amek angin pantai katanya .hahaha 
macam2 member2 laki aku nih kihkih

first time lepak overnight ngn dorg, oh gini ghupernye yer haha
#PortDickson #NewYear #vacation

semalam punya cerita .
pukul 2pagi buat gila nak amek angin pantai katanya .hahaha
macam2 member2 laki aku nih kihkih

first time lepak overnight ngn dorg, oh gini ghupernye yer haha
#PortDickson #NewYear #vacation

dorg suruh amek gambo dorg, tp dorg tak tolong amek gambo kitorg yg gegurl2 nih .
huh kuciwak !
#BayuBeachResort #PortDickson #PantaiTakTahuNama #Wahahaha

dorg suruh amek gambo dorg, tp dorg tak tolong amek gambo kitorg yg gegurl2 nih .
huh kuciwak !
#BayuBeachResort #PortDickson #PantaiTakTahuNama #Wahahaha

lama pulak rasanya tak on insta ni .hehew cuti tp bz manjang duk kat rumah nun jaga laki kahkahkah .

oh im so excited !

salam semua, 
dikesempatan ini saya dan suami :) ingin mengucapkan selamat tahun baru kepada semua yg mengenali .
semoga tahun baru ini lebih baik dari tahun sebelum2nya .
maafkan kami andai ada yg berkecil hati dan salah faham .
doakan kami agar masjid yang baru di bina ini sentiasa didalam redhaNYA .
selamat tahun baru :’)
Bismillah.

lama pulak rasanya tak on insta ni .hehew cuti tp bz manjang duk kat rumah nun jaga laki kahkahkah .

oh im so excited !

salam semua,
dikesempatan ini saya dan suami :) ingin mengucapkan selamat tahun baru kepada semua yg mengenali .
semoga tahun baru ini lebih baik dari tahun sebelum2nya .
maafkan kami andai ada yg berkecil hati dan salah faham .
doakan kami agar masjid yang baru di bina ini sentiasa didalam redhaNYA .
selamat tahun baru :’)
Bismillah.